De 6 Bästa Brow Soapsen För Spektakulära Effekter På Nolltid!

Av Therese HolmÖgonbrynsstyling med tvål är just nu ett av de mest populära sätten för att förbättra ögonbrynens form på. De så kallade ”soap brows” har tagit över internet! Men hur väljer man bästa brow soapen när det finns så himla många på skönhetsmarknaden idag? Här är våra förslag!

bästa brow soaps recensioner

Vi har förberett våra 6 toppval när det kommer till brow soaps som alla levererar fenomenala resultat på kort tid. Kolla in våra recensioner och hitta den brow soap som passar dig bäst.

6 BÄSTA STYLING SOAPS FÖR ÖGONBRYNEN

TOP 1. NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP

Storlek: 30 g

Denna gel-baserade ögonbrynstvål har redan imponerat på kvinnor över hela världen. Först och främst fungerar den utan vatten, så du kan använda den överallt! Den unika gel-texturen hjälper dig att tämja spretiga ögonbrynshår på ett ögonblick och stylar dem precis som du vill. Oavsett om du vill ha en kraftig eller mer subtil look – Nanobrow Eyebrow Styling Soap fungerar alltid perfekt. Unna dig själv perfekta ögonbryn! Om du gillar att prova något annat än vanliga ögonbrynspennor, pomada eller puder – är denna tvål ett perfekt alternativ. Den gör att ögonbrynen ser fantastiska ut utan smink. Denna lättapplicerade produkt låter dig skappa fantastiska stilar och utseendet på nolltid. Skopa bara upp lite produkt på den praktiska medföljande borsten och borsta dina ögonbryn tills du uppnår önskad form. Färdig! Denna gel soap gör att ögonbrynen ser fylligare ut och adderar XXL-volym. Välj denna bästsäljare och njut av läcker ögonbrynsmakeup varje dag.

Mer information: nanobrow.se

TOP 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS AND PREP MIST

Storlek: 25 g

Har du hört talas om detta skönhetsmirakel än? Denna Hollywood-inspirerade brow soap stylar dina spretiga ögonbrynshår otroligt snabbt. Oavsett om du har glesa ögonbryn och behöver definition eller om du kämpar med spretiga ögonbryn så hjälper denna tvål dig att styla dem precis hur du vill. Vill du ha snygga ’fluffy brows’? Denna tvål garanterar fantastiska ögonbryn för alla tillfällen. Den gör att ögonbrynen ser fluffiga, naturliga och snyggt markerade ut. Den lilla burken får plats i din handväska så du kan ta med den överallt. De återfuktande ingredienserna vårdar dina ögonbryn och gör dem snygga även utan makeup. Detta är ögonbrynsstyling i förstaklass som experter runt om i världen favoriserar. Ordentligt bortskämda ögonbryn är numera en dröm som kan gå i uppfyllelse!

TOP 3. LASH BROW STYLING SOAP

Storlek: 50 g

Brow soap med lite större storlek. Den erbjuder hållbara resultat och förenklar ögonbrynsstyling tack vare den enkla användningen. Lash Brow Styling Soap är populärt och perfekt för att skapa vardagsmakeup. Den innovativa kombinationen av ingredienser förbättrar och definierar ögonbrynen, vilket håller dem i skick hela dagen lång. Den fungerar fint med andra sminkprodukter. Den lätta texturen glider enkelt över ögonbrynshåren och levererar fenomenala resultat i flera timmar framöver. Den delikata doften gör sminkningen till ett rent nöje. Denna produkt ger dina ögonbryn spektakulär form hela dagen.

TOP 4. HULU EYEBROW STYLING SOAP

Storlek: 30 g

Detta unika stylingkit för ögonbrynen inkluderar en dubbelsidig borste med en spoolie. Den gör det möjligt att uppnå drömformen på ögonbrynen i flera timmar. Den praktiska, dubbelsidiga applikatorn förbättrar och tämjer ögonbrynen på ett ögonblick. Den revolutionerande kombinationen av ingredienser ger dina ögonbryn drömvolym. Formulan fungerar fint med andra ögonbrynsprodukter. Perfekt och hållbar ögonbrynsstyling? Det är numera möjligt! Den snälla formulan tämjer alla individuella ögonbrynshår perfekt och ser till att appliceringen är väldigt behaglig och enkel.

TOP 5. IBRA MAKEUP BROW SOAP

Storlek: 20 g

Denna transparenta ögonbrynstvål låter dig skapa fenomenala utseenden för alla tillfällen på kort tid. Den silkeslena texturen glider perfekt över ögonbrynen utan att lämna efter sig klumpar eller rester. Tvålen fungerar bra som en bas för färgade ögonbrynsprodukter. Produkten levererar korrekt ögonbrynsform hela dagen och förhöjer ögonbrynens naturliga skönhet. Borsta igenom ögonbrynen med den praktiska spoolien, lägg på rätt mängd tvål och applicera på ögonbrynen medan du kammar dem uppåt. Du ger dina ögonbryn rätt form varje dag och ett bländande snyggt utseende.

TOP 6. LAMEL BROW FIXING SOAP

Storlek: 13 g

Vårt sista val har också minst kapacitet. Denna transparenta tvål med en praktisk, konformad spoolie har skapats för att fixera och styla ögonbrynen. Den gel-aktiga konsistensen appliceras enkelt på ögonbrynen och ger en laminerad ögonbrynseffekt utan att du behöver lämna hemmet. Med denna produkt kan du styla dina ögonbryn till din drömform som håller sig hela dagen. Den hållbara formulan gör att du kan få läckra ögonbryn med minimal ansträngning. Borsta bara igenom ögonbrynen med produkten och ge dem önskad form.

Hur skapar man perfekta soap brows?

Det är enkelt och kul att styla ögonbrynen med tvål. Nanobrows soap behöver inte blandas med vatten, men om du väljer något av de andra alternativen är det ofta nödvändigt. 3 steg till perfekta soap brows:

Steg 1. Skopa upp lite tvål på en spoolie. Fukta spoolien eller tvålen med vatten (om du inte väljer Nanobrows brow soap).

Steg 2. Borsta ögonbrynen tills du får den form du vill ha.

Steg 3. Njutav en hållbar effekt av perfekt formade ögonbryn!

Så enkelt är det! Nu kan du enkelt välja din favorittvål för ögonbrynen och skapa vackra utseenden som lyfter fram skönheten i dina ögona.