Den berömda håroljan – NANOIL – ett genombrott för hårtillväxt

Av Therese Holm


En kosmetisk produkt som endast kan beskrivas som ikonisk, men som tyvärr inte dyker upp så ofta.

På grund av skönhetsbranschens snabba utveckling och alla nya produkter som översvämmar marknaden kan det vara svårt att hålla sig till samma produkt under längre tid. Ny och bättre kosmetika dyker ständigt upp och frestar oss.

Detta sker gång på gång, ända tills en oslagbar produkt äntligen lanseras på marknaden.

Nanoil hårolja

En som kastar nytt ljus över hårvård, som tar hänsyn till kvinnors behov, och som kan uppfylla alla krav. En ikonisk skönhetsprodukt som aldrig lämnar vår sida, eftersom den helt enkelt inte går att ersätta. Allt annat blir svaga och bleka kopior.

Så är fallet med den här produkten. När du har provat håroljan Nanoil kommer du förstå vad vi menar. Du kommer inte behöva ersätta den med annan kosmetika för Nanoil kommer slå dig med häpnad och ditt hår kommer att älska den. Det är en innovativ kosmetisk produkt som vårdar håret på ett otroligt sätt. Det var länge sedan vi såg en produkt som inte bara uppfyller de olika behoven hos olika hårtyper, utan som också är otroligt mångsidig.

Nanoil är en hårolja som framför allt fokuserar nytt hår, men även på att vårda och förbättra hårets utseende samt att skydda och stärka befintliga hårstrån.

Dessutom kan det spela många roller och användas till många sorters behandlingar, som enkelt kan ersätta det stora utbudet produkter i ditt badrum.

En viktig detalj är att Nanoil finns i tre olika versioner, som alla är särskilt framtagna för olika sorters hår och som har drabbats av olika skador. Därför kan Nanoil behandla håret på allra bästa sätt.

De tre versionerna Nanoil består av noga utvalda naturliga oljor och ett antal naturliga ingredienser som vårdar. Produkten innehåller inte skadligt silikon, parabener, alkohol, eller andra ämnen som skadar hårets eller hudens skick.

De tre versionerna Nanoil fokuserar på hårets specifika behov, vilket är anledningen till att produkten kan vara så effektiv. Hemligheten ligger i de noga utvalda naturliga oljorna. Egenskaperna har testats noga och anpassats till det skadade håret, närmare bestämt dess porositet.

Nanoil kan därför:

Först och främst skydda håret, lyfta dess rötter och vårda hårbotten.

Om du har tjockt, tungt och grovt hår, som Nanoil för hårtillväxtdessutom är svårt att styla eftersom produkter tynger ner håret och gör det platt, är det ett tydligt tecken på att håret har låg porositet. Sådant hår är ofta friskt och skadas inte enkelt. Däremot har det självklart sina egna problem: överflödig talgproduktion, hårdhet, bristande volym, och en oljig hårbotten. Nanoil för låg porositet består av nio naturliga oljor som arbetar aktivt med både hårbotten och hårets insida. Oljan reglerar även talgproduktionen.

Strålande mjukt hår med ökad volym som inte har drabbats av mjäll och som inte är oljigt – självklart kan endast NANOIL ge dig detta.

Dessutom vårdar oljan håret och förbättrar dess utseende genom att stärka hårstråna ända från rötterna till topparna.

Om håret inte är i perfekt skick, om dess toppar blir uttorkade, och du börjar drabbas av håravfall – då har ditt hår en mellannivå av porositet. En annan version av Nanoil behandlar detta. Det förbättrar hårets skick, förhindrar håravfall, stärker rötterna, och gör samtidigt håret finare. Äntligen kan du slippa trist och statiskt hår! Nanoil tar inte bara hand om keratin, det skyddar också håret vid styling och förbättrar dess utseende, vitalitet och motståndskraft.

Dessutom får det håret att växa på nytt genom att reparera skador på ytan och ge folliklarna nytt liv.

Om håret är i mycket dåligt skick och är skört borde du välja Nanoil för hår med hög porositet. Extrema skador kallas ofta för just hög porositet. Nanoil är den enda medicinen som kan ändra porositeten genom att ge håret nytt liv och laga skador i hårets struktur. Dessutom stimulerar Nanoil hårets folliklar och gör håret tjockare, så att det växer snabbare och strålar av hälsa och motståndskraft.

En annan fördel med de tre sorternas Nanoil är att ingen bestämmer hur ofta och när du ska använda dem. Du kan använda produkten på många sätt, till exempel genom att applicera den i torrt hår, endast i topparna, i hårbotten, tillsammans med balsam, i vått hår, som en mask som skyddar håret under dagen, eller vad som helst. Helt perfekt! Tänk bara på att mycket skadat hår kräver vårdande på djupet. Därför bör Nanoil appliceras i håret och på hårbotten minst en gång i veckan. Heja Nanoil!

upprinnelse: http://nanoil.se

18 Comments “Den berömda håroljan – NANOIL – ett genombrott för hårtillväxt”

 1. Eva

  Jag har nyligen fått denna olja som en present och det är en trevlig överraskning 🙂 Jag hörde inte om det tidigare och använde inte håroljor så ofta men nu gör jag det regelbundet 🙂 Med denna olja är behandlingen bättre eftersom det är lättare att applicera och tvätta av

  Svara
 2. Anette89

  Jag hade versionen för hår med hög porositet. Min frisör rekommenderade det föör jag hade verkligen skadat hår på grund av för mycket plattning. Det är fantastiskt och gjorde verkligen min look så mycket bättre. Jag kommer att använda det igen, säkert.

  Svara
 3. Susanne

  Jag har just börjat applicera håroljor eftersom mitt hår är svagt, faller av och jag började använda ricinolja. Det är tjockt, svårt att applicera och efteråt måste jag tvätta mitt hår även några gånger. Jag gillar inte det faktum att mitt hår blir smutsigt snabbt nu. Jag vet inte om det händer med varje olja? Eller gör jag fel?

  Svara
  • Doris

   Castorolja är inte bra för alla hårtyper och det är verkligen svårt att applicera det på hår. Det finns andra tillväxtstimulerande oljor som är enklare att applicera. Fortfarande, om jag var du, skulle jag använda Nanoil eftersom du kan välja en version för din hårtyp. Det hjälpte mig mycket när mitt hår började falla i handen.

   Svara
 4. Madeleine

  Jag hade en liknande situation 🙂 Jag var kär i Kerastase tills jag kom över Nanoil. Jag gillar allt med denna olja och kommer inte att ersätta den med en annan 🙂 <3

  Svara
 5. Maja

  Jag har nyligen börjat testa Sesa. Jag tål fortfarande inte lukten men jag måste se om dessa ayurvediska oljor är så fantastiska. När jag använder den ska jag prova den här 🙂

  Svara
 6. Isabell

  det fungerade inte för mig, mitt hår såg riktigt dåligt ut

  Svara
  • uggla2

   Du måste ha valt fel version för din hårtyp. Det var liknande för mig med kokosolja. Alla säger att det är den bästa håroljan men på mitt hår – ett fullständigt misslyckande.

   Svara
 7. Dorotea

  Jag har inte hört talas om den här oljan förr, det låter lovande 🙂 gissar jag kommer bli frestad och skaffa den 🙂

  Svara
  • miss_B

   Jag har sett denna olja på instagram och några bloggar, det blev riktigt bra recensioner

   Svara
 8. addie

  Jag kan höra om håroljebehandling allt oftare, jag måste testa äntligen 🙂

  Svara
 9. Ella

  Ett mirakel!

  Svara
 10. Anna

  Vart kan jag köpa det? Har inte sett på några butiker.

  Svara
  • Ella

   Jag beställde min på den officiella hemsidan

   Svara
 11. Gina

  Jag kan bara inte tro att en olja lyfter håret på rötterna, jag skulle säga att det bara är motsatt och lämnar håret oljigt och tungt

  Svara
  • Amelia

   Hår oljebehandling hjälpte mig verkligen med fett hår. alla schampon och konditionerare misslyckades.

   Svara
 12. rosa5

  högkvalitativ kvalitet, bra effekter, synd att inte alla kommer att tycka om priset

  Svara
  • Carmenn25

   Det varar mycket länge så priset är inte så högt. TBH, om du vill köpa alla oljor som ingår i nanoil separat måste du betala en förmögenhet.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *