Färggrann trio ögonskugga från Shiseido – Luminizing Satin Eye Color Trio

Av Therese Holm


Den här sommaren satsar Shiseido på fantastiska kombinationer färger och energisk ögonsminkning. Shiseido rekommenderar trippla ögonskuggor till alla som älskar färggrant smink – Luminizing Satin Eye Color Trio. Kosmetikan kommer inte i en liten, kompakt box. Inuti boxen finns en spegel och två applikatorer. Den här sortens lösning är särskilt bra för de kvinnor som behöver fixa sin sminkning under dagen. Vi kan samtidigt använda spegeln för att fixa håret när vi är utomhus.

Tillverkaren har lanserat Luminizing Satin Eye Color Trio i så många färgkombinationer att vi lätt kan välja mellan flera olika alternativ. Vi kommer kanske till och med lägga lite för mycket tid på det, eftersom Shiseido har lanserat arton olika färgkombinationer. Den största delen av dessa består av blå, rosa, gröna, lila, bruna och grå färger. I paletten Tropicalia finns till och med en gul färg. Med hjälp av dessa ögonskuggor kan vi enkelt lägga en komplett och professionell sminkning.

Luminizing Satin Eye Color Trio från Shiseido har mjuk konsistens och levande färger. De intensiva färgerna är möjliga tack vare den starka pigmenteringen. Shiseidos ögonskuggor håller länge på ögonlocken, samlas inte i ansiktets små veck och hålor, rinner inte, och orsakar inga irritationer eftersom Luminizing Satin Eye Color Trio har testats dermatologiskt och oftalmologiskt. För att bibehålla den fräscha effekten rekommenderar vi att du använder en makeupbas eller ett transparent puder innan du applicerar ögonskuggan.

Tillverkaren har använd speciella ingredienser vid tillverkningen av Shiseidos kosmetika, som ger ögonskuggorna en djup och levande färg. Dessa ingredienser tar även hand om huden på ögonlocken. Super Hydro-Wrap Vitalizing DE återfuktar och vårdar ögonlocken, medan Micromatic Color Pigment ger dig en långvarig och intensiv färg. Satin Smooth Pearl gör appliceringen enklare, och ger produkten en mjuk yta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *