Nanoil Argan Oil: Det Finaste Växtbaserade Serumet för Ansikte, Hår & Kropp

Av Therese Holm


nanoil argan oil

Känner du till Nanoils arganolja? Detta bärnstensfärgade, nötaktiga elixir som Naturen gett oss. Med denna olja blir din dagliga skönhetsritual ännu behagligare och roligare än vad den är nu. När du provat arganolja på kroppen kommer du aldrig kunna sluta. Hur vet vi det?

Nanoil har bevisat att mångsidiga produkter inte behöver bestå av flera olika ingredienser. Med en enda kosmetikaprodukt – deras kallpressade arganolja – kan du vårda och ge näring åt hår, naglar och hud.

Nanoil Argan Oil: Naturligt framställt extrakt för din kropp

Det är inte bara populärt att berika din skönhetsrutin med växtbaserade oljor, det är en global trend. Oljor är effektiva, säkra och helt naturliga. Arganoljan i Nanoils erbjudande bevisar att Naturen är den skarpaste skönhetsexperten av oss alla. Fördelarna för hår och hud är över vår förväntan och det är därför inte särskilt överraskande att människor från hela världen har börjat använda arganolja dagligen. Med över 200 aktiva substanser återfuktar och vårdar kallpressad arganolja alla kroppsdelar.

Visste du att…
… arganolja en skatt för det marockanska folket? Det finns inget annat land med arganträd, och oljan som extraheras från argankärnor är otroligt mångsidiga. Detta innebär att en enda produkt kan bekämpa flera skönhetsrelaterade besvär.

Kallpressad, oraffinerad & ren arganolja Nanoil

Alla arganoljor är inte likadana. Vissa är inte kallpressade, andra är raffinerade. Detta händer inte med Nanoil Argan Oil. Denna Ecocert-certifierade olja har 100% av näringsämnena som varje droppe av ren marockansk olja erbjuder. Inga av Nanoils växtoljor genomgår reningsprocessen och behåller därför sina egenskaper och näringsämnen.

nanoil argan oil

Idealiskt för hud, hår & naglar

En flaska från Nanoil innehåller så mycket som 50 ml / 1,69 fl. oz av den renaste och finaste arganoljan som erbjuder flera användningssätt. Oavsett vilken kroppsdel du använder oljan på, får du alltid önskat resultat. Vad kan man göra med oljan?

Du kan sprida ut oljan i håret för att öka lyster, elasticitet och fukthalt. Om du använder några droppar arganolja på ansiktet kan du förvänta dig vårdad och avslappnad hud. Oljan gör också underverk som en sminkbas och ögonkräm som motverkar kråksparkar och rynkor runt ögonen. När oljan masseras in i kroppen blir huden len och synligheten av celluliter och bristningar minskar.

Kvinnor har en flaska Nanoil Argan Oil i hemmet eftersom denna gyllene olja ersätter läppbalsam, nagelprodukter och hårinpackningar. De använder också oljan som en ingrediens i hemmagjorda kroppskrämer, ansiktskrämer och hårbalsam.

Nanoil Argan Oil i ett nötskal

Det är svårt att nämna något Nanoil Argan Oil inte kan åstadkomma. Listan över fördelar oljan har på hud och hår är väldigt lång och vi ska därför räkna upp bara de viktigaste. Nanoil Argan Oil:

  • gör huden len och synligt mjukare,
  • förhindrar uttorkning,
  • skyddar huden mot skador,
  • hjälper till att minimera besvär med celluliter,
  • har anti-aging effekt på huden,
  • balanserar talgproduktionen,
  • stärker spröda naglar,
  • vårdar hår och hårbotten,
  • reparerar skador och ger näring på djupet.

Vid regelbunden användning förbättrar arganolja utseendet på hud, hår och naglar. Den kan till och med stärka ögonfransar och göra dem längre och tjockare.

Om det verkar som att Nanoil Argan Oil är precis den skönhetsprodukt du behöver, besök den officiella hemsidan för Nanoil. När du är där kan du kolla in andra helt naturliga växtbaserade oljor som du kan kombinera med arganolja för att få fram din egna, skräddarsydda skönhetsprodukt. Du kan välja jojobaolja, ricinolja eller avokadoolja – bara för att nämna tre.