NYHET: Nanoil har lanserat en hit! Det bästa serumet med C-vitamin

Av Therese Holm


Vi ogillar att behöva säga det, men de som tror att det bästa serumet måste innehålla något innovativt och nytt ämne har fel. Huden är inte särskilt krävande. Allt den behöver är ordentligt testade och beprövade ingredienser av högsta kvalitet. Den stora succén inom hudvård just nu är vitamin C, det ger dig hyn du alltid drömt om. Varför är då Nanoils vitamin C-serum bäst? Fortsätt läsa för att se!

Nanoil bäst C-vitamin ansiktsserum

C-vitamin i hudvård: Vad är det till för?

C-vitamin anses fortfarande av många experter vara den bästa av alla vitaminer, och en källa till ungdomlighet. Det har blivit bevisat att vår hy behöver en daglig dos av detta viktiga näringsämne för att hålla sig ungdomlig och spänstig. Vid regelbunden användning av C-vitamin kommer besvär som akne, missfärgningar, pigmentfläckar och rynkor hålla sig borta. Utan C-vitamin kan huden se matt, trött och glåmig ut, samt åldras snabbare. C-vitamin är utan tvekan en stärkande ingrediens som inte har några likvärdiga substitut.
Vilka fördelar har C-vitamin?

 • Ljusar upp huden på nolltid.
 • Lugnar och återhämtar.
 • Jämnar ut hudtonen.
 • Reducerar missfärgningar, akne och rynkor.
 • Har en lyftande effekt.
 • Passar alla åldrar.

Optimala produkten för C-vitamin? Serum!

Det tråkiga med C-vitamin är att det å ena sidan är ett oerhört kraftfullt ämne som kan bromsa hudens åldrande, men å andra sidan är det också relativt känsligt. Det är instabilt, vilket betyder att det oxiderar snabbt. Därav är det ganska knepigt att förse huden med C-vitamin, eftersom askorbinsyra tenderar att brytas ner innan det når de djupare hudlagren. Således är det endast spår av C-vitamin vi lyckas förse vår hy med. Det är därför det, även om det är en väldigt ren form av C-vitamin, inte tog den kosmetiska industrin med storm. Syntetiska ersättningar för C-vitamin imponerade inte heller på kosmetologerna.

Först nyligen har forskare lyckats utveckla den finaste och mest stabila formen av C-vitamin hittills; 3-O-ethyl-askorbinsyra. Detta har blivit en riktig hit inom hudvård. Denna stabila form av C-vitamin är den magiska ingrediensen i Nanoils serum, och gör det till ett av de bästa serumen innehållande C-vitamin.

Hur fungerar Nanoil vitamin C-serum?

Det korta och enkla svaret skulle vara: Det är helt enkelt det bästa! Men du vill förmodligen ha ett mer utförligt svar än så. Låt oss därför berätta att Nanoils serum är det mest effektiva eftersom det innehåller den bästa och mest stabila formen av C-vitamin, som erhålls från den renaste askorbinsyran. Med andra ord är detta den finaste formen av C-vitamin som utvecklats i laboratorier för skönhetsändamål. Självklart innehåller Nanoils serum också andra ingredienser av hög kvalitet, som tillsammans skapar en perfekt produkt som din hy kommer älska.
Så vilka är de högkvalitativa ingredienserna i fråga?

Det bästa C-vitaminserumet: Ingredienserna som används i Nanoil

 • Nanoil bra C-vitamin ansiktsserum Mycket effektiv C-vitamin i sin finaste form, vilket är tidigare nämnda 3-O-ethyl-askorbinsyra som kan ljusa upp huden, minska inflammationer och bromsa oxidering.
 • Rotextrakt från Boerhavia Diffusa – en naturlig antioxidant som effektivt bromsar hudens åldrande.
 • Propandiol – en naturlig glykol som ger boost för C-vitamin; den förbättrar penetrationsförmågan hos alla näringsämnen samt skämmer bort huden med fukt.
 • Sorbitol – ett effektivt hjälpmedel för att öka fuktnivån i huden, och gör också huden slät och len.

Vitamin C Face Serum av Nanoil: Effekter och recensioner

Detta serum är utan tvekan älskat av många. Det uppfyller förväntningarna och börjar arbeta med att förbättra din hy redan från första behandlingsdagen. Detta C-vitaminserum är helt enkelt oersättligt i hudvårdsrutinen. Tack vare Nanoil ser ansiktet friskt ut, och alla tecken på trötthet och sömnbrist täcks av en ungdomlig lyster. Dessutom har detta serum en lyftande effekt. Så här beskriver användarna entusiastiskt effekterna de upplevt av Vitamin C Face Serum från Nanoil:

 • ”Bara en användning av Nanoil serum var tillräckligt för att jag skulle känna att min hud blev lugn och strålande.”
 • ”Nanoil är det bästa C-vitaminserumet – stor storlek, mycket effektiv, håller länge, kan användas morgon och kväll.”
 • ”Inget annat serum gjorde min hud så föryngrad och gav lyster som Nanoil. Även missfärgningar försvann!”
 • ”botar akne och lugnar inflammationer. Nanoil är det bästa serumet som hjälper till att bekämpa akne.”

Detta är några av alla online-recensioner av Vitamin C Face Serum från Nanoil. Det sägs att detta serum tar skönhetsindustrin med storm, vilket inte borde förvåna någon. Många spenderar en mindre förmögenhet för att uppnå liknande effekter i skönhetssalonger. Lyckligtvis kan dessa resultat enkelt uppnås hemma. Nanoils serum med C-vitamin ger energi- och hälsostimulering till alla dina hudceller.

bra C-vitamin ansiktsserum Nanoil

Hur appliceras Nanoil Vitamin C Face Serum?

Serumet kan användas solo, exempelvis innan du applicerar din fuktkräm. Ett annat alternativ är att kombinera det med en liknande produkt som har fuktgivande egenskaper (exempelvis hyaluronsyra eller olja). Nanoil Vitamin C Face Serum ljusar upp och ger ett dagligt skydd för huden. Eftersom det kan stimulera kollagenproduktionen är det en av de bästa hudvårdsprodukterna av denna typ som finns på marknaden. Det kan användas på alla hudtyper, så oavsett om din hud är mogen, fet eller känslig – testa Nanoil Vitamin C Face Serum!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *