Topp 5 Brow Pomades

Av Therese Holm


Det kan vara riktigt svårt att välja brow pomade eftersom det finns så många tillgängliga på skönhetsmarknaden idag, och alla menar att de definierar och fyller i dina ögonbryn perfekt.

bästa brow pomades

För att hjälpa dig att välja din nya favorit, bestämde vi oss för att skapa en lista över bästsäljande ögonbrynspomades som imponerar med sin prestanda och hjälper dig att uppnå underbara effekter när du sminkar ögonbrynen.

Bästa brow pomades – vår TOPP 5

1. Nanobrow Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Nanobrow pomade imponerar med sin prestation från allra första användningen. Den vattentäta och hållbara formulan med utmärkt konsistens är praktisk att använda och förenklar applicering. Nanobrow Eyebrow Pomade låter dig härma riktiga ögonbrynshår som ser otroligt realistiska ut. Noggrant definierade och ifyllda ögonbryn har aldrig varit så enkelt. Dina ögonbryn blir tjockare och mer voluminösa. Makeup som håller hela dagen är enkelt att få till med Nanobrow pomade. Använd denna produkt och fyll i dina ögonbryn precis som du vill.

Produkten har skapats i tre naturliga nyanser: Light Brown, Medium Brown, Dark Brown.

Pomaden är fantastisk om:

 • du bryr dig om långvariga effekter
 • du vill fylla i dina ögonbryn noggrant
 • du gillar enkel och snabb applicering
 • du värdesätter naturliga effekter av voluminösa ögonbryn med perfekt form

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

2. TARTE Frameworker Brow Pomade

Denna veganvänliga brow pomade från Tarte erbjuder tydlig definition åt ögonbrynen. Produktens formula är vegansk, krämig och ordentligt pigmenterad. Denna produkt låter dig skapa noggran makeup som varar upp till 24 timmar. Den krämiga texturen ser till att varje hårstrå täcks jämt av produkten. Den formar dina ögonbryn och adderar glöd. Ett stort bonus är att formulan med naturliga ingredienser erbjuder ordentlig vård – babassuolja vårdar och stärker folliklarna medan amazonsk lera innehåller E-vitamin som saktar ned åldrandeprocessen. Produkten är resistent mot vatten och svett.

Brow pomaden kommer i nyanserna: Taupe, Medium brown, Warm dark brown, Dark brown, Black brown, Ash blonde, Golden blonde, och Medium cool brown.

Denna brow pomade kommer att bli din favoritprodukt om:

 • du föredrar vegan-vänliga skönhetsprodukter
 • du värdesätter recept med naturliga ingredienser
 • du gillar att kombinera makeup med ögonbrynsvård

3. Refy Brow Pomade

Refy Brow Pomade har visat sig vara en riktig skönhetssensation i USA. Brow shading och ifyllnad av ögonbrynen blir ett rent nöje med denna produkt. Den vinklade borsten är komfortabel att använda och ger extrem precision. Intressant nog kan du fritt kombinera de tillängliga nyanserna med denna pomade för att skapa en nyans som passar dina drag. Den krämiga texturen garanterar enkel applicering. Addera djup till dina ögonbryn och välj en matt finish med Refy Brow Pomade!

Produkten är tillgänglig i tre nyanser: Light, Medium och Dark.

Välj denna brow pomade om:

 • du värdesätter enkel användning och gillar att prova skönhetssensationer
 • du vill ha en matt finish på dina ögonbryn
 • du drömmer om att skapa din egen nyans som perfekt matchar din naturliga färg på ögonbrynen

4. BENEFIT COSMETICS POWmade

Benefit Cosmetics pomade låter dig fylla i fläckar snabbt och enkelt, utan att det ser överdrivet ut. Dina ögonbryn blir tydligt markerade och får en snygg satin-finish. Test har visat att denna brow pomade sticker ut med sina otroligt långvariga och hållbara effekter. Den varken torkar ut eller flagnar. Den kan appliceras med en speciell borste som kan köpas separat.

Denna eyebrow pomade kommer i nyanserna: 2, 2.5, 3, 3.5, 3.75, 4, 4.5, och 5.

Denna ögonbrynspomade är bäst om:

 • du vill ha fylliga ögonbryn
 • du tycker det är viktigt att produkten inte flagnar eller torkar ut
 • du gillar ögonbrynsdefinition med naturligt utseende

5. KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow

Denna ultra-innovativa, veganska formula från KVD Vegan Beauty fortsätter att imponera på kvinnor. Denna vattentäta, krämiga pomade med en lätt textur låter dig fylla i ögonbrynen enkelt. Du får en markerad effekt på några ögonblick. Denna pomade bör appliceras med #70 Pomade Brow Brush.

Det finns 7 naturliga nyanser och ”White Out” och ”Bleach” för en effekt av blekta ögonbryn.

Välj denna brow pomade om:

 • du vill låta fantasin flöda fritt
 • du bryr dig om kraftig markering av ögonbrynen
 • du väljer veganska produkter

Hur använder man brow pomade?

Användning av pomade är extremt enkel. Denna metod fungerar för alla kvinnor som bryr sig om att forma ögonbrynen fort.

Allt du behöver göra är att skopa upp lite pomade på en borste och sen börja konturera ögonbrynen med tunna strykningar. Ett grundläggande steg är att definiera övre och nedre ögonbrynslinje för att uppnå drömformen på dina ögonbryn.

När dina ögonbryn är perfekt konturerade, börja fylla i dem med färg. Det är allt!