Trendig Ögonbrynsmakeup? Allt Du Behöver Är En Produkt. Nanobrow Lamination Gel

Av Therese Holm


Har du hört talas om ’undone brows’? Denna sminktrend kommer att dominera 2023. I stället för ögonbrynspennor, puder och pomada behöver du bara en enda produkt. Nanobrow Lamination Gel ser till att du kan skapa ett naturligt, tjejigt utseende på ögonbrynen som gör att du ser ung och fräsch ut.

bästa ögonbrynsgelet recensioner

Vad innebär trenden ’undone brow’?

Ögonbryns markerar ansiktsdragen och adderar symmetri och uttryck. Trenden innebär att ögonbrynen förblir orörda, naturliga och till och med aningen ovårdade. Men de ska vara långt ifrån slarviga! Trenden är en nickning till naturlighet. Undone brows är vackert, utborstade och fluffiga ögonbryn som fungerar perfekt till vardagssmink. Det enda du behöver göra är att borsta dem med en spoolie och sen använda ögonbrynsgel. Nanobrow Lamination Gel gör detta busenkelt och ger dessutom en extra effekt av ögonbrynslaminering.

Resultatet? Hårstråna hålls på plats, får lyster och fyllighet. Ögonbrynen får optisk volym och tjocklek. När de borstas aningen uppåt, ser det ut som att ögonbrynen har dubbelt så många hårstrån.

Nanobrow Lamination Gel – Ögonbrynsgel

Finns i färger:

Modern ögonbrynsmakeup med Nanobrow Lamination Gel

Du behöver inte längre oroa dig över att dina ögonbryn inte är naturligt fylliga, tjocka och fjäderlika. Fashionvärlden förändras konstant, och det gör också sminktrenderna. Kommer du ihåg ombre-ögonbryn eller Kylie Jenners ögonbrynsmakeup? Det är redan gammalt! Idag behöver du bara en produkt för att uppnå en modern look. Välj naturlighet med Nanolash Lamination Gel. Detta är det bästa alternativet för alla som vill ha effekten av fluffiga, fjäderlika ögonbryn utan att behöva besöka skönhetssalongen.

Nanobrow Lamination Gel finns tillgängligt i 3 naturliga nyanser och en transparent version.

Hur använder man Nanobrow Lamination Gel?

Se till att det inte finns kvar några rester från foundation eller andra sminkprodukter på dina ögonobryn. Borsta ögonbrynens hår med Nanobrow Lamination Gel i den riktning de växer. Den lilla precisions-applikatorn når alla hårstrån, även de allra minsta. Använd rörelser som om du ”limmade ihop” dina ögonbryn mot huden. För en mer subtil effekt, jämna ut de övre kanterna för att se till att inga hår sticker ut. Färdig! Din sminkrutin för ögonbrynen kommer bli mycket fortare när allt du behöver göra är att borsta dem i önskad riktning med Nanobrows gel.

På kvällen kan du tvätta av gelen med en sminkborttagare. Nanobrow Lamination Gel är snällt mot hårstråna och påverkar inte deras skick.

Laminerad ögonbrynseffekt med Nanobrow Lamination Gel

Skapa vackra, perfekt vårdade ögonbryn med lyster tack vare innovativa Nanobrow Lamination Gel. Dess unika formula kan även tämja spretiga, besvärliga hår. Volymeffekten varar hela dagen lång utan att du behöver justera. Nanobrows gel irriterar inte det känsliga hudområdet kring ögonen och orsakar inga allergiska reaktioner, även för personer med känslig hud.

nanobrow ögonbrynsgelet