Unika produkter från Ghasel. En närmre titt på Maltese Honey Face Moisturiser

Av Therese Holm

fuktgivande ansiktskräm

Ghaser är ett maltesiskt varumärke som tillverkar otroliga hudvårdsprodukter baserade på maltesisk honung. Kraften i den sötaste honungen i världen har varit känd i åratal, och är ett av skälen till att denna produktserie är så pass effektiv.

En naturlig hudvårdsrutin ger de bästa resultaten. Du hittar inga onödiga ingredienser i Maltese Honey Face Moisturiser – inga GMO:er, parabener, silikon- eller alkoholämnen. Det är en äkta naturprodukt som har antiaging- och förskönande egenskaper.

En närmre titt på Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser

Vad innehåller krämen och hur kan den vara så effektiv?

 • Maltesisk honung – ett kraftfullt återfuktande medel som gör huden skön att vidröra. Honungen tar hand om huden och förbätrtrar utseende samt adderar en naturlig glöd. Den förhindrar hudens åldrandeprocesser, jämnar ut fina linjer och förhindrar att nya uppstår.
 • Sheasmör – en stor portion återfuktning för trött och matt hud. Den stöttar läkandeprocessen för akne-benägen och irriterad hud, jämnar ut rynkor och skyddar huden mot åldrande.
 • Koffein – stimulerar hudcellerna, stärker blodkärlen så att blodet cirkulerar fortare, samt ger huden en mjuk glöd och fräschet.
 • Ricinolja – har antibakteriella och svampdödande egenskaper vilket är skälet till att denna kosmetikaingrediens är så pass populär.
 • Växtextrakt – de vårdar torr, oljig, aknebenägen och normal hud. Extrakten har regenererande effekter, tonar hyn, motverkar inflammation och blackheads, samt reglerar talgkörtlarnas aktivitet.
 • E-vitamin – en antioxidant som bekämpar fria radikaler och gör att huden ser glödande ut. Den förbättrar hudens fasthet och elasticitet, minimerar uppkomst av rynkor och stärker blodkärlens väggar.

Genom att använda Ghasel Maltese Honey Body Cream kan du uppnå hud som är:

 • Skyddad och lindrad,
 • Återfuktad i 24 timmar,
 • Ung i utseendet
 • Len och fast
 • Stimulerad och i utmärkt skick.

Hur man använder den: Applicera en liten mängd av krämen på rengjord hud på ansiktet, nacken och nacklinjen. Massera försiktigt in krämen med cirkulära rörelser tills den absorberats. Upprepa morgon och kväll.

Maltese Honey Face Moisturiser är ett ungdomselixir som ger en energi-boost. Huden blir fastare, lenare och ser yngre ut – allt tack vare de noggrant utvalda ingredienserna. Detta är en produkt som är idealisk för alla hudtyper oavsett ålder. Den erbjuder långsiktig återfuktning 24 timmar om dygnet och skyddar mot yttre faktorer som exempelvis: smog, UV-strålning, toxiner, kyla och luftföroreningar.

Krämen är rik på växtbaserade extrakt, antioxidanter och ingredienser som förbättrar blodcirkulationen – en bästsäljare i hudvårdsindustrin som bör användas av alla som vill återfukta och ge näring åt sin hud ordentligt. Produkten är oersättlig i kampen mot hudproblem, eftersom den gör huden ung och vacker, samt råder bot på akne och blackheads. Du hittar inga onödiga ingredienser i krämen vilket innebär att den fungerar för alla. Använd den varje dag och upplev resultat på nolltid! Lära dig mer: www.ghasel.mt