4 ögonbrynsmascaror som ger dig spektakulära effekter [Recensioner]

Av Therese Holm


Har produkterna för brynsminkning som du använt hittills misslyckats? Letar du efter en riktig fullträff som kommer att stanna kvar i din sminkväska?

Prova en av de ögonbrynsmascaror som vi rekommenderar varmt! Speciellt för dig har vi samlat de bästa produkterna som hjälper dig att styla brynen för önskad effekt.

Glöm oönskade luckor och hårstrån som sticker ut – få bättre bryn!

4 bästa ögonbrynsmascarorna

#1 Nanobrow Shape Mascara

Brynmascaran från Nanobrow är ett måste för dig som tar hand om ditt ögonbrynshår och vill se ut som om du precis har lämnat en skönhetssalong. Det tar bara några sekunder att bli av med luckor, fylla i dem med en naturlig nyans samt få brynen att verka tjockare och mer voluminösa. Varför inte unna dig en produkt med lång hållbarhet och njuta av felfritt makeup hela dagen? Utan att behöva göra några korrigeringar!

Den exceptionella formulan är rik på kiseldioxid så att Nanobrow Shape Mascara kan ge mjukhet och jämnhet till dina bryn och förvandla dem! Produkten täcker varje hårstrå och klistrar inte ihop hårstråna. Den speciella, precisa applikatorn underlättar appliceringen så att brynsminkningen inte längre är en mardröm! Nanobrow Shape Mascara ger 24 timmars stadga och håller brynhåren skyddade. Den är fantastisk på alla bryn – oavsett om du besväras av ostyriga hårstrån eller om de behövs fyllas i.

Produkten har lanserats i tre nyanser som hjälper dig att uppnå naturliga resultat utan att de ser överdrivna ut: Ljusbrun, brun och svart.

Om du söker en mascara för speciella uppgifter och tycker att dina bryn utgör en utmaning kommer Nanobrow Shape Mascara snabbt att bli din främsta sminkprodukt!

#2 YVES SAINT LAURENT Couture Brow Mascara

Couture Brow Mascara är perfekt för att forma ögonbrynen och hålla dem på plats. Alla kvinnor kommer att älska gelformulan som ger stadga och de semi-matta pigmenten. Sminkprodukten garanterar önskad komfort, långvariga effekter och intensitet som du kan bygga upp beroende på dag och tillfälle. Den fina glansen ger dimension och möjliggör en ny nivå inom smink. Det finns två unika nyanser: Brun Doré och Blond Cedré. Diskret nyansering och enkel användning – det är vad Couture Brow Mascara erbjuder!

#3 Diorshow On Set Brow

Brynmascaran från Dior ger dig en spektakulär brynsminkning. Det fantastiska är formulan som består till 90 procent av naturliga ingredienser. Dina ögonbryn blir perfekt definierade och kommer inte att gå obemärkta förbi! Produkten är vattenfast och garanterar 24 timmars stadga. Den har berikats med mikrofiber som ger volym. Dina bryn kommer inte längre att vara stela eller klibbiga!

Den finns i en neutral, mångsidig nyans så att du kan applicera lättare smink eller skapa en mer vågad stil för speciella tillfällen.

Är du redo för en fräsch, oöverdriven look? Ge dig hän åt Diorshow On Set Brow!

#4 Lancôme Sourcils Styler

Snygga bryn på några minuter? Med Lancôme Sourcils Styler är det möjligt! Tack vare produkten kan du njuta av maximal tjocklek och önskad volym på brynen. Den milda formulan ger dina ögonbryn en naturlig form och textur. Notera: denna mascara användes av en av kändisarnas makeupartister, Lisa Eldridge! Produkten ger stadga hela dagen och tillför fantastisk glans. Med kamapplikatorn tar appliceringen mycket kort tid. Det viktiga är att du bara färgar brynen, inte huden! Det tillsatta rosextraktet vårdar brynen och ger dem näring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *