Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer från Maybelline. Vilken concealer bör du välja, och hur applicerar man den?

Av Therese Holm


En concealer för området under ögonen är definitivt en nödvändig, kosmetisk produkt. Varför? Jo, med hjälp av denna produkt kan vi dölja alla märken, täcka över svullnader, och kamouflera oattraktiva bevis på en sömnlös natt. Vilken concealer är den bästa? Den som gör huden under ögonen ljusare förstås. I det här fallet behöver du inte tveka längre, sträck dig efter Maybellines Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer.

Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer från Maybelline

Dream Lumi™ är en concealer som gör huden under ögonen ljusare, och som får ögonen att se större ut. När du har använt denna concealer från Maybelline blir huden hälsosammare och fräschare. Produkten samlas inte i rynkor eller veck, skapar ingen maskliknande effekt, är anmärkningsvärt lätt, och är nästan osynlig när du bär den. En annan stor fördel med denna produkt från Maybelline är att den täcker imperfektioner på ett bra sätt, vilket gör att mörka cirklar under ögonen blir helt osynliga och att hudtonen jämnas ut. Vi behöver också tänka på vilken konsistens produkten har. Dream Lumi™ har en gelliknande lösning, vilket sprider ljus och gör andra delar av ansiktet ljusare.

Ett par ord om concealerns form. Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer är designad som en vanlig penna. Den kan appliceras i ögonens yttre och inre hörn, under ögonbrynen, på näsans sidor, på munnen, och självklart under ögonen. Käkbenen och tinningarna kan också täckas med den här otroliga produkten från Maybelline. Efter appliceringen bör du klappa in produkten för att få den att smälta in i ditt utseende och blandas med din foundation.

Vilken concealer bör du välja, och hur applicerar man den?

  • Regel 1 – När man köper en concealer är det viktigt att välja rätt nyans. Generellt sett bör den vara en ton ljusare än din foundation. Ett vanligt misstag är att använda en mycket ljus concealer. Den här sortens illa utvalda kosmetiska produkter framhäver rynkor och svullnader. Akta dig för detta.
  • Regel 2 – Kom ihåg att en antibakteriell concealer inte fungerar bra för att kamouflera mörka cirklar under ögonen. Hud i den här delen av ansiktet är extremt känslig och, i de flesta fall, vill man verkligen inte drabbas av akne här.
  • Regel 3 – Återfuktande concealers är perfekta för torr och känslig hud, eftersom de kan innehålla vissa oljiga substanser.
  • Regel 4 – Applicera inte ett tjockt lager concealer under ögonen, för det kommer framhäva de imperfektioner som du egentligen vil dölja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *