Förvandla dina fransar med ett franslyft och lamineringskit från Nanolash!

Av Therese Holm

Ögonfranslyft och laminering - Nanolash Lift Kit

Ögonfransarna utgör den vackraste ramen för ögonen. Men ofta kan naturliga fransar inte leva upp till den look vi önskar. Tyvärr kan daglig makeup och olika andra behandlingar få dem att bli frasiga och gå sönder. En ögonfranslyftning hemma med Nanolash Lash Lift Kit verkar vara den perfekta lösningen. Vad bör du veta om kitet och själva behandlingen?

Ögonfranslyft och laminering – en behandling som slår popularitetsrekord

Många kvinnor är intresserade av olika behandlingar som kan hjälpa dem att få naturliga och fylliga ögonfransar. De väljer vanligtvis semi-permanenta fransförlängningar, som dock kan skada de tunna och ömtåliga hårstråna.

Med detta i åtanke blir en franslyftning alltmer populär idag. Den utförs med specialprodukter som är tänkta att återuppbygga fransarnas struktur och göra dem mycket längre, tjockare och mer böjda. Hela processen utförs utan några invasiva ingredienser eller tillbehör. Det är därför franslaminering kallas en icke-invasiv metod för att förlänga fransarna och ge dem den önskade böjningen.

Även om denna behandling främst förknippas med skönhetssalonger är det intressant att den inte är reserverad enbart för dem. Varumärket Nanolash – ledande inom fransvård, styling och makeup – lyckades än en gång med att uppfylla moderna kvinnors behov.

Nanolash Lash Lift Kit har nyligen lanserats. Att använda detta franslamineringskit för hemmabruk är en barnlek och resultaten av behandlingen uppfyller de högsta förväntningarna varje gång.

Nanolash Lash Lift Kit - ett sätt att förändra blicken helt

Vad är värt att veta om Nanolash Lash Lift Kit?

Nanolash för franslyft och laminering i hemmet är en innovation när det gäller att återställa och styla ögonfransar. Med hjälp av kitet kan vem som helst uppnå resultat av samma kvalitet som i en salong.

Den obestridliga fördelen med Nanolash lash lift kit är att alla produkter är tillverkade av naturliga och näringsrika ingredienser. Abessinierolja, kokosolja och sheasmör ger en vitaminrik och regenerativ formel som snabbt kan återuppbygga strukturen hos även de mest skadade fransarna.

Kitet består av:

  • Lyft – Steg 1 – du får 10 0,5 milliliterpåsar med en produkt som syftar till att lyfta ögonfransar;
  • Fixering – Steg 2 – du får också 10 påsar i samma storlek som används som ett andra steg i lamineringsprocessen;
  • Keratin Booster – Steg 3 – du får samma mängd dospåsar i samma storlek, detta är det sista steget som slutför franslamineringsprocessen;
  • Silikonstavar – att fästa på fransarna i 3 storlekar: S, M och L;
  • Lift Lash Glue – ett lim som gör att du kan fixera silikonstavarna på plats;
  • andra tillbehör som behövs för lamineringen.

Att utföra franslyft är också extremt enkelt. Efter rengöring och separering av ögonfransarna måste du fästa silikonstavarna. Sedan appliceras varje produkt i en specifik ordning. Du bör hålla den på ögonfransarna i cirka 7-10 minuter och sedan ta bort den. Så lite räcker för att njuta av spektakulära voluminösa fransar med ett naturligt utseende.

Förvandla dina fransar med ett franslyft och lamineringskit från Nanolash

Varför ska man prova franslyft och franslaminering hemma?

Franslyftkitet från Nanolash är professionellt. Varumärket Nanolash har sett till att kitet är lätt att använda. Det fungerar bra för professionella fransspecialister men också för nybörjare. Med ett ord, alla kvinnor kan prova ett franslyft i bekvämligheten av sitt eget hem.

Behandlingen gör inte bara fransarna tjockare, böjda och längre, utan skyddar och återuppbygger även deras struktur. Dessutom förklarar tillverkaren att de tillfredsställande effekterna varar i 8 veckor, beroende på fransarnas ursprungliga tillstånd.

Nanolash Lash Lift Kit är ett sätt att förändra blicken helt utan att överbelasta dina naturliga fransar och utan en falsk effekt. Du bör upptäcka det själv. Du kan beställa satsen på varumärkets officiella webbplats. Kitets recensioner som publiceras online ser verkligen uppmuntrande ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *