Nanoil Anti-Redness. Serum mot ådernät som du kommer att älska

Av Therese Holm


Är din hud lättirriterad, täckt med nät av brustna kärl, röd och stickande? Prova Nanoil Anti-Redness Face Serum! Ge huden den lindring den så väl behöver och njut av en avlslappnad och klar hy.

Nanoil serum mot ansiktsrodnad

Krävande hud

De som har couperose hud (hud som blir röd på grund av brustna kärl) vet hur krävande det kan vara att vårda den. Det finns en uppsjö av irriterande ämnen som ger dig ådernät. Hud av denna typ kan inte hantera solljus, extrema temperaturer, dåliga kostvanor och för mycket alkohol – men framförallt utvecklas en reaktion vid behandling med fel hudvårdsprodukter.

Men vad innebär det egentligen att en vårdprodukt är fel? Helt enkelt kosmetika som innehåller syntetiska färgämnen och aromer som har en tendens att orsaka allergi, men det är inte allt. Hud som är benägen att bli röd borde genomgå skönhetsrutiner utan potentiella irritanter. Detta innebär att produkterna inte får innehålla: alkohol, koffein, pepparextrakt…

De dåliga nyheterna är att couperose hud är så krävande att det är svårt att hitta produkter som både lindrar irritationen och samtidigt håller problemen i schack, utan att orsaka värre problem. Detta är oerhört utmanande.

Nanoil serum till couperose (krävande) hud

Det är nu Nanoils ansiktsserum kommer till räddning. Detta är en hudvårdsprodukt som utformats till de mest krävande hudtyperna. Det är lätt och rinnande för att främja enkel applicering, och penetrerar huden snabbt och fullkomligt. Lösningen är riktigt effektiv, särskilt efter att man insett hur många av de vanliga kosmetikaprodukterna som lämnar efter sig en röd och irriterad hud.

serum mot ansiktsrodnad Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum är både snällt och lämpligt till känslig hud, men reducerar också ansiktsrodnad och ger lindring tack vare naturliga extrat. Detta innebär att serumet är fritt från komponenter som kan vara svårtolererade av röd och känslig hud. Inga oönskade fillers eller boosters, som egentligen bara utlöser akuta symtom som klåda, brännande känslor och rodnad.

Vad är Nanoil Anti-Redness gjort av?

Ett simpelt och kort recept är definitivt en av de stora plussen i denna hudvårdsprodukt. Du ser skillnad efter en enda användning och istället för en spänd och stickande känsla, upplever du lindring och behag.

Denna effekt är ett resultat av formulan i Nanoil Anti-Redness Face Serum som kombinerar:

  • en antiinflammatorisk extrakt från lind
  • kastanjebarkextrakt som stärker blodkärlen
  • en naturligt frambringad antioxidant extraherad från Boerhavia Diffusa
  • djupt närande extrakt från cypresskotte

Effekter du kommer att älska!

Den kluriga delen är att samla och matcha exakt de substanser som siktar in sig på specifika hudproblem utan att riskera irritation – och detta är svårt att uppnå. När det kommer till Nanoil har uppdraget att skapa det perfekta serumet för couperose hud verkligen lyckats. Idag kan alla med reaktiv, röd, rosacea-benägen hud med brustna kärl få god användning av detta lindrande elixir.

Nanoil Anti-Redness Face Serum har visat sig vara perfekt på områden där andra produkter misslyckas. Det:

  • reducerar rodnad och brännande känslor
  • lindrar irriterad hud
  • förebygger brustna kärl
  • eliminerar ådernät och missfärgningar
  • skyddar huden mot irritanter
  • ger näring åt huden, återfuktar och förbättrar smidighet

Bäst av allt är att du kan uppnå allt detta enkelt. Nanoil Anti-Redness Face Serum är lämpligt för daglig applicering på ett rent ansikte, efter sminkborttagning. Lägg det på huden, smeta ut det med fingrarna varsamt – vips så är du klar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *