Ny ögonskuggspalett från Christian Dior

Av Therese Holm


En annan palett med ögonskuggor är palett 5 Couleurs, från Christian Dior. Den här förpackningen innehåller fler färger, som är vackert dekorerade och presenteras på ett vackert sätt. Läs vidare för att lära dig anlägga en fin ögonsminkning med hjälp av Diors palett ögonskuggor, 5 Couleurs.

Om vi börjar med förpackningen så ser vi att ögonskuggepaletten säljs i en liten, fyrkantig förpackning. I förpackningen finns en spegel och två sminkapplikatorer, en med två sminksvampar och en som både har en svamp och en borste. Vi kan definitivt se förpackningen som ett portabelt kit för ögonsmink eftersom vi kan fräscha upp oss var vi än är, både på jobbet och i skolan. Sedan kan vi bara stoppa tillbaka Diors ögonskuggor i handväskan.

Skuggorna och deras design är mycket genomtänkt. Färgerna har valts ut för att användarna ska kunna lägga en harmonisk ögonsminkning som passar både vardagssmink och utekvällar. Paletten består, som du kanske kan gissa, av fem stycken noggrant utvalda ögonskuggor. Fyra av dessa är anslutna till en central sådan, som har tillverkarens initialer ingraverade. Ögonskuggornas doft påminner om tyg. Christian Dior erbjuder tolv olika nyanser. Vi kan till exempel se pastell, matta och skimrande nyanser, i écru, beige, rosa, grått, lila, brunt, mörkblått, mörkgrönt och till och med svart.

Ögonskuggorna har en krämig konsistens, är lätta att applicera, samlas inte i ögonlockens vecka, och rinner inte ner i ansiktet. Denna kosmetika kan dessutom appliceras både våt och torr. Hur kan du sminka dig felfritt med denna ögonskuggepalett från Christian Dior?

Först av allt måste hela ögonlocket täckas med en foundation eller med en primer. Genom att först använda dessa produkter får du ögonskuggan att hålla längre. Låt oss sedan plocka upp paletten Carre Bleu. Denna består av fyra blå och en ljus nyans. Täck ögonlocket ovanför vecket med den ljusaste blå nyansen. Använd den centrala ögonskuggan på den övre och nedre ögonfranslinjen, skuggan med tillverkarens initialer. Använd den vita färgen under ögonbrynet och i ögats inre hörn. På så sätt förhöjer du ditt utseende.

Om du vill förvandla den här vardagssminkningen till en kvällssminkning kan du använda den centrala skuggan för att täcka hela ögonlocket. Sedan kan du applicera den mörkaste skuggan på ögonfranslinjen och ögats inre hörn. Använd palettens sista skugga för att fläcka ner de andra. Du kan också använda den på ögonlocken. Slutligen kan du applicera mascara på ögonfransarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *