Slående långa ögonfransar med Revitalash ögonfransserum?

Av Therese Holm


Slående långa ögonfransar med Revitalash ögonfransserum?

Ögonfransserum är specifikt framtagna skönhetsprodukter i flytande form, som innehåller massor av peptider, vitaminer och aminosyror som ska främja ögonfransarnas tillväxt. De mest effektiva ögonfransserumen appliceras på franslinjen så att de kan arbeta direkt med fransarnas folliklar, och vårda och återfukta dem. De billigare fransserumen har mascaraliknande borstar och måste appliceras på själva fransarna, och är därför inte lika effektiva.

Fungerar Revitalash?

Revitalash är ett av Storbritanniens mest välkända ögonfransserum. Studier har visat att Revitalash ökar fransarnas tillväxt med upp till 60 % vid åtta veckors regelbunden användning. Det får fransarna att se tjockare och fylligare ut utan att orsaka några bieffekter. Revitalash har testats kliniskt och är skonsamt mot känslig hud runt ögonen. Ett annat ögonfransserum med liknande lösning är Nanolash, som också testats och som är lika effektivt. Båda dessa produkter är receptfria och kan köpas online.

Vad är alternativen till ögonfransserum?

Ögonfransförlängningar är en behandling som blivit mycket populär tack vare kändisar som Kim Kardashian. Denna semipermanenta metod går ut på att en syntetisk frans fästs på en naturlig frans i en 1:1-proportion, med hjälp av ett särskilt lim. Limmet är långvarigt och säkert att duscha, sola och bada med. Det enda som är förbjudet när du genomgått en ögonfransförlängning är att använda oljebaserat smink eller sminkborttagningsmedel. Det är mycket viktigt att behandlingen utförs av en kvalificerad ögonfranstekniker. Falska fransar som är för tjocka eller för långa kan tynga ner de naturliga fransarna, vilket gör att de lättare går av och ramlar av. När du bestämmer dig för at genomgå en ögonfransförlängning kan du välja längd, tjocklek och form på de nya fransarna. Skönhetsteknikern bör ge dig råd om vad som skulle se bäst ut. Ögonfransförlängningar kräver kompletterande sessioner var tredje vecka för att fransarna ska fortsätta vara tjocka och fylliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *