Två i ett: Astor Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer. Kommer den fungera?

Av Therese Holm


Astor har tagit fram en helt ny och lovande produkt. Det är en makeup-foundation och primer som kombinerats till en enda produkt, som ingår i kollektionen Perfect Stay 24H. Men är denna 2-i-ett-produkt verkligen positiv?

Är det möjligt att en produkt ger en bra foundation och är en primer på samma gång? Kan en primer fungera som en makeup-foundation? Det verkar faktiskt så. Det kända kosmetikamärket Astor har satsat en hel del på detta 2-i-ett-märke. Var det värt risken? Ja, det var det faktiskt. Vem gillar inte produkter som tillfredsställer flera behov? Genom att ha en foundation och primer i samma produkt sparar vi inte bara tid, utan också pengar eftersom vi slipper köpa två separata produkter. Vilka andra fördelar finns det med Astors Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer?

Denna kosmetika från Astor säljs i en plastförpackning med ett transparent lock, vilket låter oss se produktens konsistens utan att öppna den. Men det är inte allt. Astor har också gett produkten en exceptionell funktionalitet. När vi lyfter upp den första delen av förpackningen, den med primern, ser vi ett utrymme som är avsett för en sminksvamp och en spegel. Det här verkar vara en perfekt lösning för de kvinnor som piffar till sminkningen flera gånger om dagen.

Hur fungerar primern? Först av allt innehåller den ungefär samma saker som en typisk makeup-foundation. Denna innebär att kosmetikan täcker imperfektioner, jämnar ut hudtonen, och ger dig ett generellt mjukare utseende. Primern garanterar att du får en matt makeup-yta. Denna produkt från Astor ger dig inte en maskliknande effekt, inga fläckar eller andra oattraktiva saker i ansiktet. Produkten smälter helt enkelt in i huden. Astors Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer kan dessutom appliceras både våt och torr. Det här är förmodligen den första kosmetikaprodukten i detta slag. Hur fungerar egentligen konceptet? Genom att lägga till vatten skapar vi en slags foundation med lätt konsistens. Om vi använder den utan vatten ger vi istället ansiktet en matt hud.

Som beskrivs ovan har Astor låtit personer med olika utseenden hitta en produkt som är framtagen specifikt för dem. Därför har vi tre färger, beigea och bruna nyanser, att välja på och matcha med huden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *