Behöver Du Mer Hårvolym? Prova Nanoil Hair Volume Enhancer

Av Therese Holm


Det är utmanande att ge mer volym till håret, särskilt om hårstråna du jobbar på är antingen fina eller tunga. Det är viktigt att inse att de flesta stylingprodukter berövar håret på sin volym, vilket är skälet till att vi inte vill använda dem. Så vad är receptet för fylliga frisyrer? Som tur är finns det en produkt som utformats för att hantera detta kniviga problem, och dess namn är Nanoil Hair Volume Enhancer. Med denna lätta, näringsrika mist kan du enkelt skapa perfekta stilar på nolltid!

Hair Volume Enhancer Nanoil

Öka hårets volym

Hår som saknar volym ser inte särskilt bra ut. Ofta är håret platt och hängigt, ser lite smutsigt ut och — ännu värre — det vägrar hålla frisyren på plats. Finns det ett lätt sätt att få mer volym i håret och se snygg ut?

Först och främst – undvik tunga produkter som tynger ned håret ännu mer. Därför ska du lägga ned användning av rika hårinpackningar. Självklart behöver du inte skära ned på alla hårinpackningar eftersom detta kan ha hemska konsekvenser. Välj i stället lätta inpackningar som innehåller arganolja eller alger. För det andra – undvik krämiga schampon. Varför? Eftersom efter schamponering blir dina hårstrån tyngre. Hur händer detta? De skapar en beläggning runt om hårstråna som tynger ned håret. För det tredje, rör inte håret under dagen eftersom detta hindrar det från att behålla sitt fylliga utseende. Slutligen – använd en volymförstärkare före styling. Varför ska du göra detta och vad är en volymförstärkare?

Vad är en volymförstärkare för hår?

Detta är en kosmetika som utformats för att återställa hårets fyllighet. En volymförstärkare eller volym-enhancer som används före styling har förmågan att fluffa till håret. Svårigheten är att hitta en produkt som levererar denna effekt utan att klibba ihop hårstråna. Som tur är har vi lyckats hitta en volymförstärkare som skapar naturliga resultat och den heter Nanoil Hair Volume Enhancer. När den appliceras på hårrötterna, lyfter den dem och eliminerar problem med livlövst och platt hår. Med några få sprayningar kan du enkelt frambringa hårets fulla volym.

Vem är Nanoil Hair Volume Enhancer tillverkad för & hur ska man använda den?

De goda nyheterna är att Nanoil Hair Volume Enhancer passar alla hårtyper—utan undantag. Den ger volym till normalt, fint, tungt, färgbehandlat, långt och kort hår. Denna avancerade stylingspray lyfter håret och skapar voluminösa blowouts inom sekunder. Ingen tupering krävs.

Nanoils volymförstärkare har formen av en osynlig mist och jobbar från rötterna. På detta sätt kan du förvandla livlösa och hängiga hårstrån till fantastiska frisyrer som adderar charm till ditt vardagsutseende. Allt du behöver göra är att spraya håret med Nanoil Hair Volume Enhancer före föning, och fortsätta med att styla håret som vanligt.

Ingredienser som gör håret snyggt

Nanoils spray ger en överraskande volym och näring till håret. Den är berikad med tre näringsämnen som ger dig ditt önskade utseende genom att förbättra hårets tillstånd. Vilka är dem? Den första är keratin. Dess uppgift är att upphäva skador. Den andra ingrediensen är pantenol som gör håret mjukare och jämnare. Den tredje ingrediensen är veteproteiner och dessa ansvarar för att förstärka håret, även när det är överprocesserat.

Nanoil spray för fylligare hår

Denna blandning av näringsämnen gör Nanoil Hair Volume Enhancer perfekt för att hantera flera problem samtidigt. Vilka fördelar ger denna produkt till håret? Nanoil Hair Volume Enhancer:

  • har formulerats med toppresterande ingredienser
  • innehåller näringsämnen som främjar snyggare hår
  • adderar spektakulär volym till håret
  • skapar naturliga och långvariga effekter
  • klumpar inte ihop håret
  • förhindrar frissigt och statiskt hår
  • varar länge
  • ger bra värde för pengarna

Om du vill lära dig mer om fördelarna med att använda Nanoil Hair Volume Enhancer före styling, besök nanoil.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *