Hur väljer man den bästa mascaran? Här är en rankning av pålitliga produkter

Av Therese Holm


Det är inte lätt att välja ut den bästa mascaran. Vi tror att varje kvinna borde ha minst en chans att se att även produkter som annonserats av världsberömda kändisar kan visa sig vara motsatsen till perfektion. Många känner sig överväldigade av massor av produkter på sminkmarknaden, det är därför vi rankar toppmascaror så att du kan hålla dig borta från de som inte är värda besväret.

5 Bästa Mascaror du bör ha i ditt skönhetspaket

Efter att ha läst onlinerecensioner och analyserat formlerna, resultaten och kvaliteten på vissa produkter, lyckades vi välja 5 mascaror som vi anser att varje kvinna borde ha. De granskade produkterna gör underverk men vissa har brister.

1. Nanolash Mascara

Nanolash Mascara är en av toppvalen och vi kunde hitta bara positiva recensioner av den. Du kan välja en av de två versionerna:

Nanolash Mascara är unik på grund av borsten med den perfekta formen. Den är tillverkad av silikon och har borststrån med exakt avstånd så att vi enkelt kan applicera och fördela produkten och nå de kortaste ögonfransarna.

Den utomordentligt långvariga formeln är en annan sak som bör uppskattas. Kvinnor som använder Nanolash mascaran understryker att det är en klump- och flagfri mascara, plus att den inte kladdar av fukt.

2. Lashcode Mascara

Här är en förtjockande och förlängande mascara, och en annan högt rankad produkt i onlinerecensioner.

Lashcode Mascara kommer också med en välformad silikon spoolieborste, klumpar sig inte och är utmärkt för att kamma fransarna och hindra dem från att klibba ihop. Det är definitivt en av dess största tillgångar.

När det gäller tidpunkten för slitage kan vi inte klaga. Formeln flagnar inte. Testarna säger att Lashcode Mascara förblir orörd även i varmt väder.

3. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara är en annan populär produkt för ögonfranssminkning. Det är allmänt tillgängligt, offline och online.

Den är designad för att förlänga och ge fransarna ett fylligare utseende, men många sminkprovare säger att vi behöver minst två lager för att kunna få rätt utseendet. Å andra sidan måste vi nämna spoolie med en karakteristisk form och avsmalnande spets som garanterar snygg och krångelfri applicering av mascara.

Vad kvinnor inte gillar är hur länge mascaran sitter kvar. De säger att det flagnar i slutet av dagen.

4. Clarins Be Long Mascara

Här är en spännande produkt som ska ge franslängd men den verkar inte få många positiva recensioner. Sminkprovare klagar på att mascaran flagnar av bara några timmar efter applicering, plus att du inte kan undvika att få den på ögonlockshuden.

När det gäller bra sidor kommer Clarins Be Long Mascara med en välformad borste som fångar de kortaste ögonfransarna i ögonvrån. Och bara ett lager av mascaran räcker för att njuta av den förlängande effekten.

5. Guerlain Cils D’Enfer Mascara

Här är en mindre känd mascara som redan har fått några recensioner. Guerlain Cils D’Enfer Mascara är säkerligen långvarig, men du kan möta några oönskade utsmetningar och fläckar på en varm dag. Testarna klagar inte på konsistensen, ingredienserna eller torkhastigheten.

Spoolieborsten i Guerlain Cils D’Enfer Mascara verkar vara den värsta av bristerna. De flesta kvinnor påpekar att den är ganska fluffig och har täta, styva borst, vilket kan orsaka appliceringsproblem om du har hängande ögonlock.

Summering

Det främsta skälet till att rangordna produkterna var att hjälpa kvinnor att göra sina bästa val av mascara. Ändå borde var och en av er fundera över det och bestämma vad ni vill ha av en mascara, och sedan testa några produkter.

Nanolash Mascara verkar vara den obestridda ledaren och fan-favoriten mascaran. Det är definitivt värt att testa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *