Rankning Av De Bästa Franslyft Och Lamineringskitten – Upp Till 8 Veckor Av Vackra Bryn!

Av Therese Holm


Ögonfransar spelar en stor roll för ansiktets generella utseende. När de är lyfta, böjda och återfuktade framhäver de ögonen på ett vackert sätt och ger dem djup. Dock, för många kvinnor är detta inte så lätt att uppnå. Franslyft och laminering kommer till undsättning. Vad är franslaminering och hur genomför man det hemma? Följande rankning beskriver kitten som kommer låta dig uppnå det här. 

vilket är det bästa kittet för ögonfranslaminering?

Franslyft och lamineringar – vad är dessa behandlingar och vilka resultat ger dem?

Fransar kan böjas och lyftas. Effekten kan även uppnås med dina naturliga fransar. Allt tack vare behandlingar som franslyft och lamineringar. Vad är dessa behandlingar? De har blivit mycket populära de senaste åren, och är väldigt eftertraktade på grund av hur länge deras resultat håller. 

Vad är ett franslyft? Det är en skönhetsbehandling som innebär att man böjer och lyftar de naturliga fransarna så mycket som möjligt. Det här gör dem vackra och förskönar blicken. Visst låter det som en dröm som går i uppfyllelse? 

Vad är franslaminering? Den här metoden, tillsammans med franslyftet, hjälper ögonfransarna med att bli återfuktade, mer tåliga samt ger näring. Med detta blir de mindre bräckliga, och ser mörkare och tjockare ut. Laminering underlättar även för vardagssminket eftersom mascara sitter kvar bättre efter behandlingen. 

Effekterna av franslyft och laminering är:

  • Maximalt böjda och lyfta ögonfransar.
  • Fransarna blir återfuktade, får näring, blir mindre bräckliga och tåligare
  • Visuellt tjockare och mörkare fransar
  • Mascara fäster bättre på ögonfransarna vilket underlättar för vardagssminket
  • Effekten håller i upp till 8 veckor

Viktigt att notera är att dessa resultat är enkla att uppnå tack vare hemma-franslyftkit. Låt oss gå igenom de mest populära kitten du kan köpa på nätet, och resonera kring vilken som är bäst att använda hemma. 

Franslyft och laminering – kittet spelar roll! Rankning av de bästa kitten

Det är dags att presentera de mest intressanta franslamineringskitten som finns på marknaden. Rankningen kommer att vara till stor hjälp för alla kvinnor som letar efter rätt produkter och tillbehör för att genomföra en lamineringsbehandling. Följande urval består av kit som är superbra för hemmabruk, och vissa av dem är även rekommenderade av proffs. De kan även vara ett bra förslag på present för någon som tycker om att styla ögonfransarna. 

1. Nanolash franslyft och lamineringskit

bästa ögonfranslyftset nanolash

Vackra, återfuktade och naturliga fransar med en mäktig böj och vackert lyft? Kittet från Nanolash – Lash Lift Kit, som är designat för att lyfta och laminera fransar, hjälper dig att nå det resultatet. Det är en komplett produkt för kvinnor som bryr sig om att ha vackra fransar som samtidigt ser naturliga ut. 

Genom att välja ett set från Nanolash får du alla produkter du behöver för att genomföra ett franslyft eller en franslaminering. Tillverkaren förser dig med 3 par silikonstänger och 3 franskammar för att separera de tunna, naturliga fransarna. Vilktigast av allt är såklart själva produkten. Kittet innehåller 10 små påsar med aktivator, 10 små påsar med neutraliserare och 10 små påser med keratin-booster. Det här gör det möjligt att genomföra upp till 10 behandlingar. 

Kittet från Nanolash är ett mycket bra val när det kommer till att lyfta ögonfransar. Produkten lyfter och böjer fransarna, och effekten håller i upp till 8 veckor. Dessutom blir fransarna synligt hälsosammare och återfuktade. Det här är tack vare ingredienser såsom hydrolyserat keratin, silke, pantenol, arginin och en blandning av noggrant utvalda oljor. Settet är även rekommenderat av proffs, på grund av sina spektakulära effekter som håller länge. Tack vare faktumet att Nanolash även har eleganta förpackningar gör detta att produkten är en perfekt present. 

2. Elleebana Lash Lift – franslyft-starterkit

Ett professionellt franslyftkit som kommer att låta dig göra flera behandlingar? Settet från märket Elleebana är ett av de bästa valen ur den här aspekten, och används flitigt av professionella kosmetologer bland annat. Den största fördelen är att det här settet räcker till upp till 60 applikationer. Dock kan bara 15 behandlingar göras hemma eftersom de behöver göras efter varandra. 

Oavsett kan man inte ignorera den påtagliga haken med det här kittet. Det är mycket dyrt, vilket kan vara jobbigt för de kvinnor som inte jobbar med franslyft. Dock, med tanke på att det räcker till mellan 15 och 60 applikationer, är kittet värt priset så länge du planerar på att lyfta och laminera fransarna regelbundet. 

3. RefectoCil Eyelash Lift

36 behandlingar i ett kit? Det här är möjligt med Eyelash Lift set från märket RefectoCil. När du använder det kan du räkna med inte endast många applikationer, utan även en kort behandlingstid. Tack vare produktens speciella formula är effekten synlig efter endast 13 minuter. Därför kan du spara mycket tid på franslyft och laminering och använda den till andra skönhetsbehandlingar. 

Det här kittet låter dig få långa och lyfta fransar ända från rötterna. Settet innehåller en särskild Lashperm-produkt, en neutraliserare samt en flaska lim. Märket RefectoCil inkluderar även en bra mängd tillbehör. Du får 3 par silikonstänger, en franslyftare samt två skålar och två borstar för att hjälpa dig att laminera fransarna. Dock kommer produkten i små tuber vilket inte är lika praktiskt som de små påsarna från Nanolash. 

4. Fleeky Lashlift Kit

Det elegant paketerade kittet från Fleeky är ett bra val för alla som är nybörjare inom franslyft och franslaminering. Det här är ett ganska litet kit, den vanliga versionen innehåller tillräckligt för 2 till 4 behandlingar. Det här är varför det är bra för nybörjare. Priset på kittet är även värt att nämna. Om du vill genomföra fler behandlingar kan du välja den större versionen, maxikittet, som räcker till 5-10 behandlingar. Det är dyrare dock. 

Produkterna i kittet är även veganska och har inte testats på djur. Dessutom ger de näring och återfuktar fransarna, vilket gör de mjukare och tåligare. Fleekys produkt är även en bra present – lådan är ganska tjusig. 

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

6 veckor utan att behöva använda en ögonfransböjare? Det här är vad Keratin Lash Lift Kit från märket MIYA LASH åstadkommer. Det är ett komplett set för att lyfta och laminera fransarna, vilket låter dig genomföra behandlingar fler än en gång. I förpackningen kommer du att finna alla nödvändiga verktyg för applikationen, inklusive noggrant utvalda formulas, fransborstar, lamineringsborstar, en franslyftsticka, eye patches och silikonstänger. 

När du använder MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit kan du uppnå lyfta fransar som håller i 6 veckor. Produkterna som inkluderas i kittet är rika på keratin och andra näringsrika ingredienser. Som resultat blir även de naturliga fransarna återfuktade och närda. 

6. Brow lamination och franslyftkit – Protein Reconstruction System Zola

Märket Zolas franslamineringskit är enkelt och kräver inte många tillbehör. Det har ett helt annat tillvägagångssätt än de andra produkterna på den här listan. I det här kittet finns, istället för en massa tillbehör, bara tre flaskor med produkter. Det är tre olika produkter för tre olika steg i processen för att lyfta och laminera fransar och bryn. 

De fakto att Zolas produkt är kompatibel med både fransar och bryn är en fördel. De tre flaskorna är Protein Strong Lifting, Protein Fixer och Protein Care. På det här viset tillhandahållet tillverkaren en lyft och lamineringsrutin med endast 3 steg för att transformera fransarna på ett ögonblick. Det här är ett bra val för kvinnor som inte har tid för en massa steg med många olika tillbehör. Å andra sidan kanske inte fransarna blir böjda på rätt sätt med mascara-liknande borstar. 

Hur genomför man ett franslyft eller laminering steg för steg och hur lång tid tar behandlingen?

När du köper ett franslamineringskit för hemmabruk kommer de flesta produkterna med instruktioner. Oavsett är det bra att få en uppfattning av den generella behandlingen innan du köper ett kit. Även om det har gjorts så enkelt som möjligt betyder inte det att det är lika lätt för alla. 

Innan du påbörjar lamineringen är det viktigt att rengöra och tvätta fransarna så att produkten når dem direkt. Använd en oljefri produkt för detta eller ett schampo avsett för fransar och bryn. Forma fransarna med silikonstängerna som är inkluderade i de flesta kitten. Om de är för breda kan du trimma dem för att få en perfekt passform. Du behöver applicera ett tunt lager lim på undersidan som kommer att vara i kontakt med fransarna. Kamma sedan helt enkelt på fransarna på stången och separera dem försiktigt. 

Dags för franslyftet. Efter du applicerat produkt och väntat rätt mängd tid, ska fransarna neutraliseras och tvättas. Samma process ska genomföras med alla produkter i kittet. 

När du applicerar varje formula är det viktigt att komma ihåg att följa tillverkarens instruktioner noggrant. Endast då kan du vara säker på att effekterna av franslyftet kommer att vara så fantastiska och hållbara som märket lovar. Efter du tvättat av produkten är allt du behöver göra att ta bort silikonstängerna från ögonlocken. På det här sättet kan du enkelt använda franslyftkittet hemma och transformera ditt utseende. 

Hur lång tid tar en franslaminering under den här typen av förhållanden? Det beror på vilket kit du använder. Som tumregel tar det mellan några minuter till en timma. Den första behandlingen tar alltid längst tid, och när du blivit lite mer erfaren går det snabbare. Franslyft och lamineringar kan kräva precision och tålamod, så det är rekommenderat att läsa instruktionerna noggrant och titta på instruktionsvideos online. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *