Ögonfransserum Bäst i Test – Upptäck De Bästa Tillväxtserumen

Av Therese Holm


Vilket ögonfransserum är bäst? Om du letar efter ett bra ögonfransserum kommer du få stor hjälp av denna topplista över förstklassiga ögonfransserum. Du kommer enkelt att välja ett som garanterar snabba och fantastiska resultat. Upptäck de bästa ögonfransserumen. Kolla in följande lista över de bästa ögonfransserumen för längre ögonfransar!

Vilket är det bästa ögonfransserumet?

Är du osäker på vilket serum man ska välja? Här kommer 5 faktorer som hjälpt oss att bestämma vinnaren i vårt test.

  1. Ett ögonfransserum med bra sammansättning, helst en kort lista med rika ingredienser som förtjockar, ger näring och tillväxt.
  2. Ögonfransserumets prestanda. En flaska bör räcka för en hel behandling, utan att du behöver köpa en till.
  3. Effektivitet. Serumet måste ge snabba resultat. De bästa bör förbättra utseendet på ögonfransarna på två veckor och ge full effekt inom en månad.
  4. Effekter – de borde vara spektakulära! Man vill få längre, tjockare och mörkare ögonfransar – detta kan de bästa ögonfransserumen ge!
  5. Recensioner – ju fler omdömen som är positiva, desto större chans att produkten fungerar lika bra för dig. De mest rekommenderade serumen är därför din bästa chans.

Hur använder man ett ögonfransserum?

Det är viktigt att veta hur man använder serumet innan man väljer sin favorit. Metoden för applicering är ofta väldigt lik. Använd produkten en gång om dagen (om tillverkaren inte rekommenderar något annat) på rena, torra ögonlock, precis vid ögonfransarnas linje. Borste igenom ögonfranslinjen precis som med en eyeliner. Serumet bör absorberas direkt för att nå ögonfransarnas rötter och stimulera tillväxt.

ÖGONFRANSSERUM BÄST I TEST

Nanolash Ögonfransserum

Detta är det bästa ögonfransserumet någonsin! Det är en obestridd vinnare som många väljer och rekommenderar, och som levererar fenomenala ögonfransar på väldigt kort tid. Efter två veckors behandling märker du att utseendet på ögonfransarna förbättrats och de ser mörkare ut, tjockare och mer uttrycksfulla. Efter 4-5 veckor växer de sig långa och vackra. Avsluta inte behandlingen då, utan använd serumet 3 gånger per vecka för att behålla resultat. Vinnaren på topplistan är ett enkelt val, med en raffinerad formula och fantastisk prestanda. Detta ögonfransserum ger också bra värde för pengarna, särskilt med tanke på att serumet kan användas i över sex månader.

LASHCODE Ögonfransserum

Detta ögonfransserum brukar nämnas i samband med Nanolash, ibland hittar man det till och med på delad första plats. Serumet har fått många följare tack vare sin unika och speciella formula. Lashcode innehåller groddextrakt från sojaböna och vete, som stärker ögonfransarna från rötterna, en värdefull aminosyra (arginin), som stimulerar hårtillväxten, samt peptider som stimulerar rötterna och får ögonfransarna att växa snabbare. På bara en månad kan du njuta av vackra, långa och tjocka ögonfransar som är perfekt vårdade, friska och starka. Vilket är det bästa ögonfransserumet? Enligt många omdömen är det Lashcode!

REVITALASH Ögonfransserum

Känner du till detta ögonfransserum? Du har säkert hört talas om det: det är ett varmt rekommenderat ögonfransserum som förtjänar en plats i vår topplista. Revitalash är ett ögonfransserum som först blev berömt för sina effekter i form av längre, mörkare och friska ögonfransar. Det är inte ett billigt ögonfransserum: priset är en stor nackdel, särskilt eftersom prestandan inte är väldigt fantastisk heller. Ger investeringen förväntade resultat då? Med regelbundenhet och systematisk användning märker du efter ett par veckor att ögonfransarna blir starkare och längre. Formulan innehåller ett speciellt ämne som kallas BioPeptin Complex och som stimulerar folliklarna vilket ger längre och friskare ögonfransar.

Xlash Ögonfransserum

Centella Asiatica-extrakt, japansk knotweed-extrakt (Polygonum Cuspidatum), baicalein-extrakt (Scutellaria Baicalensis), kinesiskt te-extrakt, Camellia Sinensis, lakritsrot, rosmarin, kamomillblomma-extrakt… är detta ett recept på en naturlig ansiktstoner? Nej, detta är ingredienserna i Xlash ögonfransserum. Kan växternas kraft förlänga ögonfransarna? Åsikterna är delade – ungefär hälften av användare bekräftar att de fått längre ögonfransar. Men faktum är att Xlash ögonfransserum faktiskt hjälper till om dina ögonfransar är svaga och skadade av ögonfransförlängningar eller fejkfransar, och du vill förbättra deras skick.

Latisse Ögonfransserum

Dags för nästa ögonfransserum i listan. Vi snackar om Latisse – det som en gång var ett läkemedel är idag en skönhetsprodukt. Den har en lång tradition och trots att produkten inte längre rekommenderas och har samma popularitet som tidigare på grund av dess prestanda och formula, är det fortfarande ett ikoniskt serum som platsar på topplistan. Serumet blev utan tvekan berömt som ett ögonfrans-stärkande serum. Det kommer i en flaska som liknar ögondroppar och är utrustad med en uppsättning borstar – alla för engångsanvändning. Efter applicering slängs varje borste. För personer som värnar mycket om miljön är detta oacceptabelt…

FEG Ögonfransserum

Är detta billiga ögonfransserum effektivt? FEG lockar definitivt med sitt låga pris, vilket är skälet till att det ofta diskuteras och kommenteras på olika skönhetsforum där man efterfrågar ögonfransserum. Det visar sig att trots att serumet ofta diskuteras, betyder det inte att det fungerar bra och är effektivt. FEG är ganska långsamt verkande och du behöver faktiskt flera flaskor och månaders förbrukning innan du ser resultat. Sammanfattningsvis är priset ungefär det samma som att köpa ett dyrare men bättre och mer effektivt serum.

Ögonfransserum Bäst i Test – har du valt ett serum?

Rankingen ovan över de bästa ögonfransserum har baserats på recensioner, effektivitet, hastighet på resultat, pris och prestation för varje serum. Med dessa kriterier har vi bestämt en vinnare och listat alla ögonfransserum från de bästa till sämsta. Med alla dessa faktorer i åtanke är det uppenbart att Nanolash ögonfransserum är vinnaren. Det ger snabba och omfattande effekter och är väl beprövat och säkert. Du behöver inte längre fundera över vilket ögonfransserum som är bäst!