Receptet för ett Underbart Hår: Nanoil Keratin Hair Mask

Av Therese Holm


Drömmer du om ett hår som ser ut som det i schampo reklamerna? Du känner nog till vid detta laget att ett balsam inte är tillräckligt för att uppnå detta. Om ditt hår verkligen behöver repareras så ska du välja en bra hårmask som förbättrar hårets skick och utseende. Känenr du till namnet på den bäst-säljande reparerande masken med keratin? Kolla in receptet för en underbar frisyr. Prova Nanoil Keratin Hair Mask.

den bästa keratin hårmask Nanoil

Nanoil Keratin Hair Mask: vad gör den till en högt effektiv hårbehandling?

Nanoil masken är sammansatt med de bästa ämnena: förutom keratinet som fixar håret så innehåller dne pantenol som inte bara förbättrar dess utseende och ökar hårets glans utan även förstärker keratinets effekt eftersom den ökar reparationen och gör att proteinerna lättare kan ta sig djupare in i håret. Pantenol är en säker form av alkohol som underlättar absorberingen av näringsämnen och som gör att håret ser underbart ut!

Nu ska vi förklara keratinets effekt på håret. Detta strukturella protein påverkar strukturen, utseendet och skicket på håret. Visste du att keratin sambygger håret? Den är en stor byggsten och det är därför vi behöver fortsätta förse håret med det. Kroppen klarar oftast inte av tat tilvlerka den optimala mängden.

Nanoil de bästa keratinhårmaskerna

Vilken hårtyp passar Nanoil Keratin Hair Mask bäst för?

Detta är en perfekt mask fär alla hårtyper. Eftersom den är baserad på keratin så funkar den bäst på skadat hår som behöver en räddande behandling omedelbart, men den fungerar även utmärkt på friskt hår: vänta inte på att håret ska bli värre. Förebygg skador genom att förse det med keratin molekyler som gör håret starkt, friskt och fantastiskt.

Receptet för ditt bästa hår någonsin: hur använder man Nanoil masken?

  1. TVÄTTA HÅRET. Prova det micellära schampot från Nanoil som gör renar håret från toxiner, produktrester, damm, överflödig talg, osv.
  2. HANDDUKSTORKA FÖRSIKTIGT. Var skonsam då du torkar av håret.
  3. ANVÄND EN PORTION AV NANOIL KERATIN HAIR MASK. Du behöver inte mycket. En liten mängd räcker för att täcka hela håret.
  4. ANVÄND EN DUSCHMÖSSA (valfritt). Värmen får produkten att verka bättre eftersom den uppnar upp bandne i håret så det absorberar mer. Detta trick är jättebra för skadat hår. Men det går förståss att hoppa över. Låt masken sitta i cirka 20 minuter.
  5. SKÖLJ AV MASKEN EFTER 15-20 MINUTER. Använd svalt vatten i sista sköljningen för att försegla banden i håret och göra det mer tåligt mot skador och vattenförlust.
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Fördelar med Nanoill Keratin Hair Mask

Du kommer märka förbättringen efter bara en applicering: pantenolets förskönande effekt får håret tat se starkare, friskare och glansigare ut. Detta blir slutet på orediga, torra och trassliga lockar!

Bara några få veckor med det reparerande keratinet gör håret friskt och starkt igen: skade tåligt, vackert och med en djup färg som imponerar. Nanoil keratin masken förebygger färgen från att blekna och ökar hårets glans. Ditt hår har alltid chansen att se bäst ut som om du fått en behandling utförd i en salong!

Var köper man Nanoill Keratin Hair Mask?

Besök [www.nanoil.se] för att se alla fantastiska skönhetsprodukter från Nanoil!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *