Upptäck unika klusterfransar för DIY Lash Extensions från Nanolash och förföra med blicken på 10 minuter!

Av Therese Holm

lösögonfransar

Det finns ingen kvinna i hela världen som inte skulle drömma om vackra och långa ögonfransar. De ger en definierad ram för ögonen och tillför lite av ett mysterium till blicken. Men inte alla kvinnor kan skryta med så läckra fransar. Klusterfransar för fransförlängning hemma från Nanolash kan vara den bästa lösningen.

Vem är DIY fransförlängningar designade för?

Gör-det-själv fransförlängning med klusterfransar kan låta ganska knepigt. Kvinnor gillar att experimentera med mascaror och besöka franskonstnärer för att uppnå önskat resultat.

Självapplicerande klusterfransar för hemmabruk är dock en kanonbra lösning för alla kvinnor. Ena dagen vill du ha den ryska volymeffekten, den andra – en delikat naturlig franslook. Du bör veta att dessa DIY Lash Extensions finns i 3 olika längder: 10, 12 och 14 mm, och det finns 8 stilar att välja emellan. Med dem kan du skapa praktiskt taget vilken fransstyling som helst och justera den tills du uppnår önskad franslook.

Klusterfransar för hemmaförlängning är också en av de bästa lösningarna för kvinnor som av olika anledningar inte kan få mer permanenta lösningar. Med gör-det-själv vispar kommer de att kunna se om en sådan effekt trots allt passar dem.

lösögonfransar

Hur använder man DIY Lash Extensions från Nanolash?

Enligt tillverkaren tar dessa klusterfransar för gör-det-själv  fransförlängningar bara 10 minuter att applicera och sedan håller dessa i upp till 5 dagar. Tjejer, även om de inte har någon tidigare erfarenhet av liknande produkter, kommer du säkert att lyckas skapa fransstilen av dina drömmer.

Att applicera fransförlängning med klusterfransar hemma kommer ner till 4 enkla steg:

  • Applicera ett tunt lager av bindemedlet på ögonfransarna och vänta ca 30-60 sekunder tills det blir klibbigt;
  • De tar tag i ett kluster med applikatorn och placerar det under de naturliga fransarna, cirka 1 mm från fransraden;
  • Du måste smälta ihop klustret med dina naturliga fransar med hjälp av applikatorn;
  • Sedan bör en sealer appliceras på fransarna för att ta bort det klibbiga lagret.
  • Nanolash varumärket erbjuder en enda låda med kluster, såväl som ett helt sats för gör-det-själv fransförlängningar. Satsen innehåller alla nödvändiga tillbehör såsom en remover, en sealer, en bonder och en applikator.

Cluster lashes for DIY Lash Extensions – för både hem- och professionellt bruk

Dessa självapplicerings vispar kommer att fungera bra för både professionellt och hemmabruk. Du kan framgångsrikt använda dem i en skönhetssalong och erbjuda dina kunder snygga fransstiler för alla tillfällen.

På andra sidan kan tjejer som bestämmer sig för att applicera klusterfransar hemma gärna prova DIY Eyelash Extensions. På grund av enkelheten och snabbheten i appliceringen blir de en av de bästa lösningarna som varje kvinna borde äga.

Visparna för DIY Lash Extensions är mjuka och lätta, och den tunna svarta remsan döljer på ett smart sätt området där de möter naturliga fransar. Även om du är orolig för din förmåga att applicera fransarna ordentligt, kan du vara säker på det slutliga resultatet.

lösögonfransar

Nanolash DIY Lash Extensions – sammanfattning

Produkten från Nanolash, som är vispar för självapplicering hemma, är en bra lösning för varje kvinna som är osäker på permanent ögonfransstyling. Appliceringen varar i upp till 5 dagar, men med hjälp av Nanolash remover kan du ta av visparna tidigare.

Att applicera DIY Lash Extensions är helt ofarlig och skadar inte strukturen på de naturliga fransarna, så deras applicering är säker och bekväm. Det kan framgångsrikt hanteras av vilken kvinna som helst.

En förpackning med dessa klusterfransar räcker i genomsnitt för 4 appliceringar, förutsatt att 4-5 kluster kommer att användas. Därför är det en ekonomisk bra val som gör att du kan uppnå en fängslande blick på bara 10 minuter.