Naturlig, klassisk och party – Misslyn ögonsmink

Av Therese Holm


Tre paletter ögonskugga från Misslyn låter dig utföra sminkning för alla syften. Vill du ha en naturlig sminkning? Då är palett nummer 3, Natural, något för dig. Drömmer du om en klassisk sminkning? Täck då ögonlocken med palett nummer 5, Classic. Eller ska du gå ut med dina vänner? Tveka inte att använda palett nummer 7, Party.

Misslyn ögonskuggor

Varje palett består av 12 ögonskuggor som väger 0,6 gram vardera. Några av dessa är matta, medan andra ger dig en mer skimrande yta. Paletterna är dessutom små och smidiga. De får enkelt plats i vilken handväska som helst. En stor fördel med Misslyns ögonskuggor är det faktum att två applikatorer medföljer. De består av små sminksvampar. Trots det faktum att tillverkaren skickat med två applikatorer är det tyvärr inte tillräckligt när man tänker på hur många nyanser som finns med i varje palett. Dessutom medföljer ingen spegel. Hela förpackningen är gjort i plast och är transparent.

Misslyn ögonsmink

Misslyns ögonskuggor är lätta att applicera, och kan spridas ut jämnt över ögonlocken. En viktig faktor är att de inte smutsat ner ansiktet med sina partiklar, och att de har starka pigment. En annan viktig faktor är att Misslyns ögonskuggor har lång livslängd. När du vill applicera ögonsmink från Misslyn får du inte glömma att ta med dig en spegel. Om sminkningen utförs korrekt kommer ögonsmink från Misslyn göra ögonen ljusare och få dem att se öppnare ut. Tack vare det stora utbudet nyanser kan du inte bara sminka dig dagligen, du kan även sminka dig på kvällarna. Du kan dessutom blanda och mixa nyanserna i olika paletter.

Misslyns paletter

Vilka färger innehåller paletterna från Misslyn? Paletten Natural är till exempel en blandning ljust beigea och mörkt bronsfärgade nyanser. Den innehåller även écru. Paletten Party innehåller bruna, grå, ljust beigea och rosa nyanser – och vi får inte glömma 2014 års färg, Radiant Orchid. Den sista paletten, Classic, innehåller grå, beige, rosa, violetta och écru nyanser. Paletten innehåller även en svart nyans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *