TOPP 5 Ögonbrynspennor Som Förvandlar Din Sminkrutin

Av Therese Holm


En bra ögonbrynspenna är ett måste i alla sminkväskor. Men hur väljer man den bästa? Vi har listat ut det. Vi har förberett en lista med våra 5 val av de bästa ögonbrynspennorna som kan fullkomligt förvandla din dagliga ögonbrynsrutin. Möt våra favoriter!

Det finns ingen bra makeup utan naturliga, definierade ögonbryn. Ögonbrynen är trots allt ögonens ramar. Rätt form på ögonbrynen kan mjuka upp dina ansiktsdrag. Det du behöver är en långvarig produkt som inte faller av under dagen och säkerställer en fenomenal ögonbrynslook.

TOP 5 STYLINGPENNOR FÖR ÖGONBRYNEN [TOPPLISTA]

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

brynspenna nanobrow

Denna vattentäta ögonbrynspenna med en ultratunn spets låter dig rita supertunna linjer som liknar riktiga ögonbrynshår. Den är extremt hållbar och alltid redo för användning. Och du behöver inte vässa den! Den är praktisk att använda, har hög precision och garanterar en behaglig och snabb makeup varje dag. Denna ögonbrynspenna finns i 4 nyanser som matchar dina ansiktsdrag perfekt. De erbjuder en naturlig, vacker satin-finish utan att skapa en överdriven effekt. Om du drömmer om perfekt definierade ögonbryn utan fläckar eller glesa områden är Nanobrows penna sensationell. Makeup som inte smetar eller glider av under dagen? Det är möjligt! Den silkeslena formulan glider på huden, kamouflerar brister och ger dig en felfri makeup som varar hela dagen lång. Denna utdragbara penna får massor av fans över hela världen. Det är inte särskilt konstigt med tanke på att den ger polerade ögonbryn med perfektion in i minsta detalj. Spetsen har rätt hårdhet och kan omdefiniera din ögonbrynsform, kamouflera fläckar och täcka ögonbrynshåren med naturlig färg. Fyll i dina ögonbryn precis som du vill och njut av fantastiska effekter varje dag.

kan köpas snabbt på www.nanobrow.se

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

En utdragbar ögonbrynspenna som formar de mest utmanande bågarna. Den betonar ögonbrynen på ett exakt, kraftigt, men naturligt sätt, och levererar riktigt spektakulära effekter. Den ultratunna spetsen fungerar perfekt för att fylla i ögonbrynen vid behov. Precisionsspetsen på Anastasia Beverly Hills Brow Wiz penna formar och definierar ögonbrynens form för att se till att de alltid ser perfekta ut. Nu kan du få till en snygg makeup på ett ögonblick. Pennan låter dig imitera riktiga ögonbrynshår för att skapa den ultimata volymen. Den täta borsten gör ett fantastisk jobb för att sätta och forma ögonbrynen samtidigt som den får bort överskott av produkten enkelt. Den lämnar inte efter sig rester, har hög precision och låter dig få till läckra ögonbrynsstilar. Denna långvariga och kladd-säkra penna finns i 10 vackra nyanser.

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil

Denna ögonbrynspenna kommer med en riktig tunn spets. Den 0,99mm spetsen definierar, formar och fyller i ögonbrynen med precision och ger dem rätt form utan ansträngning. Den låter dig skapa fina och naturliga linjer som ser ut som riktiga ögonbrynshår. Pennan levererar effekten av microblading på ögonbrynen utan att du behöver genomgå den invasiva behandlingen. Denna högpigmenterade ögonbrynspenna är rik på vitamin E, ricin- och kokosolja vilket gör att ögonbrynen ser perfekta ut även utan makeup. Ögonbrynsvård kombinerat med styling, en hållbar, konformad spoolie och spektakulära effekter gör denna penna populär över hela världen. Pennan kommer i 8 nyanser så du kommer definitivt att hitta den som passar dig bäst. Den vattentäta och hållbara formulan garanterar att din makeup sitter orörd i alla förhållanden.

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Denna ögonbrynspenna är hemligheten till fylliga och voluminösa ögonbryn. Den pålitliga precisionsspetsen ser till att du kan skapa personliga utseenden för alla tillfällen. Den finns tillgänglig i 8 nyanser för att kunna anpassas enkelt till alla skönhetstyper. Den lättanvända Charlotte Tilbury ögonbrynspennan kommer med påfyllningsbara spetsar för långvarig användning. Denna ögonbrynspennan gör ögonbrynen definierade och uppborstade och håller dem i skick hela dagen. Den ger en modern ögonbrynsform som passar alla kvinnor! Oavsett om dina ögonbryn är buskiga, spretiga, tjocka eller tunna, glesa och osynliga – denna produkt är för dig. Den gör det möjligt att fylla i luckor och glesa områden och ger fantastiska resultat som varar hela dagen på ett ögonblick.

5. DIOR Backstage Diorshow Brow Styler

Denna ögonbrynspenna från världskända Dior har snabbt stigit i popularitet. Dess tunna, twist-out-spets når enkelt alla hårstrån och håller dem i skick hela dagen. Den kan fylla i luckor i områden som kräver det, vilket ger ögonbrynen en perfekt och snygg lok. Denna ögonbrynspenna definierar bågarna och lyfter fram skönheten i din blick. Den kommer i naturliga och subtila nyanser som låter dig skapa perfekta och trendiga makeup-stilar. Ögonbrynen ramar in ögonen så se till att de alltid är eleganta och felfria!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *